Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Netbook Blog

Netbook (mini notebook) blog. Tesztek, hírek, trendek.

Friss topikok

2008.06.19. 21:30 halen

Asus Eee - tesztek

Prohardver.hu teszt (részlet)



Valóban ennyi lenne az Eee PC? Egy zseniálisan megalkotott netes kommunikátor? Meglehet a legtöbben erre fogják használni, de ennél azért több rejlik ebben a kis szerkentyűben. Nem véletlen, hogy a szerény keretösszegből gazdálkodó egyéni felhasználók tömegei mellett komoly cégvezetők is érdeklődnek – ami sokat elárul, még látatlanban – a gép iránt. Az Asus – számomra egyelőre kissé ködös szándékkal – megalkotta ezt a mini noteszt, amely először nagyon olcsónak tűnt, majd kiderült, hogy mégsem lesz olyan nagyon olcsó, de azért mégis. Először korlátozott képességűnek látszott, majd miután kipróbáltuk, kiderült, hogy annyira nem is buta. Az Asus eddigi legjobb kütyüje az Eee PC, mely a világ legtöbb régiójában még meg sem jelent, de máris kultuszt teremtett. Tessék nekem félretenni egyet!

Teljes cikk itt



 Origo techbázis - teszt



Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az Eee PC az idei év legnagyobb meglepetése, rendkívül egyedi, egyelőre rivális nélküli versenyző a kétmagos processzoros, szupervékony és extra dizájnos modellek között.

Mindazonáltal korlátozott teljesítménye és tárkapacitása miatt az Asus olcsó laptopját inkább második számítógépnek javasolnánk a meglévő asztali vagy nehéznek bizonyult 15 colos hordozható számítógép mellé. Annak viszont abszolút jó vételnek tűnik, mert bár korlátozott a tárkapacitása, eléggé melegszik, és csak komplikáltan lehet rá programokat telepíteni, minden fontos alkalmazást tartalmaz, amire egy átlagos internetezőnek szüksége lehet.


Teljes cikk itt



Index.hu cikk - Használható lett az Asus Eee (részlet)


Az Asus meghallgatta a panaszokat, és ezek alapján építette át a gépet. Összecsukva a 900-as is úgy néz ki, mint a 701-es, kinyitva viszont kiderül, hogy a kijelzőt 9 colosra cserélték. Az első tesztek szerint a különbség óriási, nemcsak két colról, hanem a használhatóság határáról beszélünk. De a Cnet szerint óriási előrelépést jelent az egy gigabájtos memória is, ennek, és a nagyobb lcd-panelnek hála most már több alkalmazást is lehet egyszerre futtatni.

Teljes cikk itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://netbook.blog.hu/api/trackback/id/tr55529783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása